Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kyjov - FC Bučovice 2:0 (0:0)

23. 8. 2011

V neděli za velkého horka se naši borci utkali s domácím mužstvem z Kyjova. Toto utkání mělo papírového favorita domácí, ale toto naše kluky nezastrašilo a do utkání šli se vztyčenou hlavou, u přes zbytečnou ztrátu bodů z prvního kola.

První poločas: Do utkání jsme vlétli odhodlaně se sebedůvěrou a soupeře jsme drželi na půlce. Domácí měli více ze hry a taky si vytvořili šanci, kterou zahasili stopeři Honza Chadima a Mira Nový, v doprovodu brankáře Marka Spáčila. Kyjováci byli velice nebezpeční ze standardních situacích, čili z rohů, ale již zmiňovaní obránci s pomocí ostatních hráčů každý míč odvrátili. Po menším tlaku domácí, jsme převzali otěže a začali útočit, dobré šance si vytvořil sám Roman Kudlička, ale zbytečně dělal kličky na víc, když mohl zakončovat. Největší příležitost prvního poločasu měl Petr Tichý, kdy se ocitl sám před gólmanem, ale branku nepochopitelně překopl, a tak se do kabin odešlo za nerozhodného stavu.

V prvním poločase jsme hráli vyrovnanou hru s větším šancemi, dobře fungovala obrana.

Druhý poločas: Druhý poločase, jako by byl kopie prvního. Opět se hrálo ze strany na stranu bez gólových šancí. V 70 minutě již domácí zahrozili a to po úniku na pravé straně záložníka Kyjova, ale výborně Marek Spáčil. 79. Minuta standardní situace Honza Chadima na půlce rozehrává míč na Patrika Vrábela, ten nesmyslně kličkuje a na poslední chvíli nahrává, ale přímo protihráči na nohu, ten ihned vysílá útočníka samotného na bránu Honza Chadima se snaží zahasit problém a když chce skluz a míč odkopnout útočící hráč si ho podrží a míč špičkou dává kolem brankáře. 1:0 To byla smrtelná rána pro naše kluky, a tak vypadal i konec zápasu, již jsme se pak snažili podniknout útok, ale nedařilo se a tak domácí zahrávají roh a v 90. Minutě dávají gól na 2:0.

Utkání mělo velice nespravedlivý výsledek, kdy by jsi obě mužstva zasloužili bod. Avšak naše mužstvo prohrálo tento zápas individuálními chybami.

 

Branky: Fridrich, Mach – 0

 

Sestava:

                                    Spáčil

            Chadima                               Nový

Polach/45´ Selinger – 70´ Havránek E./Kadluba

                                   Vrábel

Jelínek                                                          Tichý

                                   Havránek

            Kudlička                               Marcone